Services

Onze services


Wat we voor u kunnen betekenen!

Schilderwerken zijn uitermate belangrijk in elke woning of pand. Het zorgt niet alleen voor een uniek en fraai uiterlijk, het beschermt uw woning ook tegen de verschillende weerselementen. Bij schilderwerken komt meer kijken dan u denkt. Wie waarde hecht aan professioneel schilderwerk welke uw woning doen stralen, kiest voor een vakman!
Read more
Behangen is weer helemaal terug van weggeweest. Nadat verven het jarenlang van de troon had gestoten, wordt er tegenwoordig meer dan ooit gecombineerd met de beiden. Het juiste behang kan het uitzicht van een kamer helemaal veranderen. Van trendy tot klassiek, alles is mogelijk!
Read more
Verf kan zoveel meer zijn dan alleen maar een mooi kleurtje aan de muur. Met enkele decoratieve technieken geef je je interieur extra karakter! Door het toepassen van de juiste verftechnieken, kan je speciale effecten creëren, op die manier geef je je muren een unieke uitstraling!
Read more
Zonnescreens en rolluiken zijn de ideale manier om uw huis te verfraaien en er tevens voor de zorgen dat licht en potentiele meekijkers niet binnen kunnen kijken. Ook zorgen beide ervoor dat uw huis extra geisoleerd wordt, door koud en hitte (zomer) buiten te houden.
Read more
Gyproc is een eenvoudige, goedkope & snelle manier om extra muren te plaatsen of wanden netjes af te werken. Door zijn veelzijdige eigenschappen kan je er alle kanten mee uit, van groot tot klein, van muur tot plafond.
Read more