Verftechnieken             

Verf kan zoveel meer zijn dan alleen maar een mooi kleurtje aan de muur. Met enkele decoratieve technieken geef je je interieur extra karakter! Door het toepassen van de juiste verftechnieken, kan je speciale effecten creëren, op die manier geef je je muren een unieke uitstraling!
Voordelen
special effects
warm gevoel
meer uitstraling
Authentieke touch

Verftechnieken is een verzameling van verschillende manier waarop speciale effecten bereikt kunnen worden. Zo kan je kalkverf gebruiken, deze heeft een zachte kleur waarmee je de authenticeit van je huis kan onderstrepen. Deze minerale verf is beschikbaar in vele kleuren en wordt gebruiken op leuke effecten en kleurschakeling te maken op je muren.
De volgende in het rijtje is Maroc, dit is een decoratieve stuctechniek op basis van kalk en marmerpoeder. Het sobere fluweelachtig effect is geïnspireerd door de eeuwenoude Marokkaanse paleizen en hun geraffineerde decoraties. Nog een vaak gebruikte techniek is kaleien, deze eeuwenoude techniek werd initieel door boeren gebruikt om buitengevels te beschermen ten vocht. Door de jaren heen stapelden zich verschillende lagen op, waardoor de muur steeds dikker werd. Met Kaleien wordt geprobeerd om deze authentieke look en uitstraling terug te brengen.

Verftechnieken kunnen op bijna elk oppervlak toegepast worden!

Uw muren een extra dimensie geven? Het kan! ICE, de revolutionaire decoratieve techniek van BOSS paints, schept een semitransparant diepte-effect. Deze bijzondere verftechniek gebruikt minuscule glaspareltjes die voor een unieke lichtweerkaatsing zorgen.

benieuwd naar wat kan?

Let's talk!