Schilderwerken             

Schilderwerken zijn uitermate belangrijk in elke woning of pand. Het zorgt niet alleen voor een uniek en fraai uiterlijk, het beschermt uw woning ook tegen de verschillende weerselementen. Bij schilderwerken komt meer kijken dan u denkt. Wie waarde hecht aan professioneel schilderwerk welke uw woning doen stralen, kiest voor een vakman!
Voordelen
Verfrissend effect
Oneindige kleurenkeuze
toepasbaar op elk oppervlak
Afwasbaar

Schilderwerken omvatten meerdere oppervlakken, ze kunnen aangebracht worden binnen op zowel muren, plafonds, trappen, kozijnen & deuren. Buitenschilderwerken omvatten dan weer muren, ramen, gevels, schuttingen, … Als het schilderwerk op de juiste manier is aangebracht, kan u een aantal jaren voort, denk maar aan +- 7 jaar voor binnenschilderwerken & +- 5 jaar voor buitenschilderwerken. Het is belangrijk dat uw schilder de juiste technieken onder de knie heeft, enkel zo komt de uitstraling van uw interieur volledig tot zijn recht.

Wij werken enkel met professioneel materiaal en kiezen daarom voor verf van Boss paints!

Wij hechten veel belang aan de smaak van de klant, daarmede dat wij samen met de klant kijken welke kleurcombinaties het best bij uw gevoel en interieur passen. Zodoende dat op het einde van de schilderwerken u als klant het beoogde resultaat in werkelijkheid kan ervaren!

nood aan een nieuwe look?

Let's talk colors